73
Υλικά
- γλυκόζη 1 κγ
- λεμόνι τμχ
- κανέλα 0.5 ξύλο/α
- γαρύφαλλο 4 τμχ
- φύλλο Βηρυτού 1 πκτ
- γάλα 585 γρ
- ζάχαρη 116 γρ
- νισεστέ 60 γρ
- κορν φλάουρ 30 γρ
- βανίλια τμχ
Σιροπιαστά από τώρα για την Λαμπρή.
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ 1 ποτύρι νερό 1 ποτύρι ζάχαρη 1 κ.γ γλυκόζη φλούδα από λεμόνι 1/2 ξύλο κανέλας 3 - 4 γαρύφαλλα ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ - ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ 1 πακέτο φύλλο Βυρητού 585gr γάλα 116gr ζάχαρη 60gr νισεστέ 30gr κορν φλαουρ βανίλια ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ - ΚΑΤΑΙΦΙ φύλλο καταϊφι φυστίκι αιγίνης τριμμένο αμύγδαλο τριμμένο ( ή καρύδι )
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ 1 ποτύρι νερό 1 ποτύρι ζάχαρη 1 κ.γ γλυκόζη φλούδα από λεμόνι 1/2 ξύλο κανέλας 3 - 4 γαρύφαλλα ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ - ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ 1 πακέτο φύλλο Βυρητού 585gr γάλα 116gr ζάχαρη 60gr νισεστέ 30gr κορν φλαουρ βανίλια ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ - ΚΑΤΑΙΦΙ φύλλο καταϊφι φυστίκι αιγίνης τριμμένο αμύγδαλο τριμμένο ( ή καρύδι )
Διάβασε τη συνταγή στο cookrevelatio.blogspot.gr