69
Υλικά
- μαργαρίνη 250 γρ
- ζάχαρη άχνη 240 γρ
- αλεύρι 250 γρ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- εσάνς βανίλιας 2 κγ
Καλημέρα σας! Σήμερα σας έχω συνταγή για απίστευτα νόστιμα και αφράτα cookies που λιώνουν στο στόμα με την πρώτη δαγκωνιά! Θα μπορούσαν ακόμα να σηκώσουν άνετα και λίγη λευκή σοκολάτα μέσα στο μείγμα αλλά δεν έβαλα γιατί ήταν η πρώτη δοκιμή και πάντα την πρώτη φορά προσέχω να μην ξεφεύγω. Ετσι νομίζω ότι μπορώ να κρίνω καλύτερα τι ταιριάζει ή όχι σε κάτι. Η ζύμη τους είναι πολύ μαλακή και δεν πλάθονται, είναι τα λεγόμενα drop cookies, τα τοποθετούμε στο ταψί με τη βοήθεια δύο κουταλιών....
Διάβασε τη συνταγή στο epipantosepistitou-efik.blogspot.com