446
Υλικά
- φύλλο κανταΐφι 450 γρ
- βούτυρο 200 γρ
- φιστίκι Αιγίνης 200 γρ
- ζάχαρη 2 κούπα/ες
- κανέλα 1 ξύλο/α
- λεμόνι 1 τμχ
- κρέμα γάλακτος 900 γρ
- ζάχαρη άχνη 1.5 φλ
- γάλα φρέσκο 2 λτ
- ζάχαρη 1.5 κούπα/ες
- κρόκοι 4 τμχ
- κορν φλάουρ 240 γρ
- βανίλια 1 κγ
- ξύσμα λεμονιού -
- μαστίχα Χίου 4 γρ
- βούτυρο 2 κσ
Υλικά Συνταγής μας 450 γρ. φύλλο κανταΐφι 200 γρ. βούτυρο λιωμένο για το φύλλο 200 γρ. φιστίκι αιγίνης χοντροκομμένο (για 2 πασπαλίσματα στο φύλλο κανταΐφι και την σαντιγί) Σιρόπι για το κανταΐφι (4-5 λεπτά βράσιμο) 2 κούπες ζάχαρη 600 γρ. 2 κούπες νερό 500 γρ. 1 ξύλο κανέλλα φλούδες λεμονιού χυμός μισού μικρού λεμονιού ...
Διάβασε τη συνταγή στο maxistinkouzina.blogspot.com