235
Υλικά
- μαργαρίνη 500 γρ
- υποβρύχιο βανίλια 250 γρ
- κονιάκ 2 κσ
- κανέλα 1 κγ
- ζάχαρη άχνη 6 κσ
Εκείνο που έχω να πω είναι ότι η βουτυρόκρεμα του Στ. Παρλιάρου είναι καταπληκτική και στέκεται πάρα πολύ ωραία... αφήστε που είναι και νηστίσιμη και σε συνδυασμό με ένα κέικ νηστίσιμο γίνεται ένα καταπληκτικό γλυκό αλλά και ένα πολύ ωραίο δωράκι από τα χεράκια μας....ΥΛΙΚΑ για 30-36 cupcakes 500 γρ. μαργαρίνη με άρωμα βουτύρου, σε θερμοκρασία δωματίου 250 γρ. βανίλια "υποβρύχιο" 2 κ.σ. κονιάκ 1 κ.γλ. κανέλα 6 κ.σ. ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη (την πρόσθεσα επειδή έβαλα υγρό χρώμα)...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com