43
Υλικά
- φαρίνα 350 γρ
- αραβοσιτέλαιο 150 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 250 γρ
- καρύδια 50 γρ
- σταφίδες 60 γρ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- κανέλα 1.5 κγ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
Παραδοσιακή ανάρτηση σήμερα γιατί τα ήθη και τα έθιμα πρέπει να τα θυμούνται οι παλιοί και να τα μαθαίνουν οι νέοι. Διαφορετικά πώς μπορεί να προχωρήσει ένα έθνος; Στις 27 Αυγούστου, αύριο δηλαδή, η εκκλησία μας τιμά τον Μεγαλομάρτυρα Άγιο Φανούριο, πολιούχο της Ρόδου.
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com