133
Υλικά
- κρέμα γάλακτος 500 ml
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- φύλλο κανταΐφι 220 γρ
- βούτυρο αγελάδος 80 γρ
- μαστίχα Χίου 1 κγ
- μέλι 4 κσ
- κανέλα 1.5 κγ
Υπεροχο,φανταστικο σπιτικο παγωτο με τραγανο φυλλο καταιφι, με την γευση εκμεκ.. Δεν περιγραφω αλλο.... Δοκιμαστε το και Απολαυστε το!!! ΥΛΙΚΑ (1 λιτρο) 500 ml κρεμα γαλακτος με 32-35% λιπαρα παγωμενη και χτυπημενη σε αφρατη σαντιγι 1 κουτι ζαχαρουχο γαλα (397 γρ.) 220 γρ.φυλλο καταιφι 80 γρ.βουτυρο αγελαδος λιωμενο 1 κ.γλυκου κοφτο μαστιχα κοπανισμενη 4 κ.σουπας γεματες μελι ελαφρα ζεσταμενο να αραιωσει 1 1/2 κ.γλυκου κανελα τριμμενη για την γεμιση του παγωτου,και λιγη ακομη για το φυλλο καταιφι
Διάβασε τη συνταγή στο nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.com