197
Υλικά
- τσιπούρες 2 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- εστραγκόν 2 πρέζα/ες
- σχοινόπρασο 2 πρέζα/ες
Η εκτέλεση αυτής της συνταγής είναι απλούστατη με φίνο και εύγεστο αποτέλεσμα δίνοντας μία άλλη οπτική στο ψάρι της βδομάδας. Έτσι αυτήν την φορά, η τσιπούρα μαγειρεύεται φιλεταρισμένη (από τον ψαρά), ψήνεται στο αντικολλητικό τηγάνι δίχως επιπλέον λιπαρά καθώς αρκούν τα δικά της και σβήνεται με χυμό λεμονιού δημιουργώντας μία ελαφριά σάλτσα παρέα με μυρωδικά όπως εστραγκόν και σχοινόπρασο ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr