72
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 600 γρ
- μαγιά ξερή 9 γρ
- μπέκιν πάουντερ 10 γρ
- αλάτι 15 γρ
- ζάχαρη 20 γρ
- δεντρολίβανο 1 κλων
- χοντρό αλάτι 0.25 κγ
- βούτυρο 150 γρ
- σκόρδο 1 σκελ
- ρίγανη 2 κλων
- θυμάρι 2 κλων
- δεντρολίβανο 2 κλων
- κοτομπουκιές 7 τμχ
- βούτυρο 100 γρ
- ηλιέλαιο 1 φλ
- κολοκύθια 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ντομάτα 1 τμχ
- μελιτζάνες 2 φέτ
- πιπεριές κίτρινες 0.5 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 0.5 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- μαϊντανός 1 κσ
- δυόσμος 3 φύλλα
- κρέμα βαλσαμικού 1 κσ
- αυγά 1 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- βούτυρο 4 κσ
- μοτσαρέλα 2 φέτ
- κρέμα βαλσαμικού 1 κσ
600 γρ. αλεύρι σκληρό 9 γρ. μαγιά ξερή 10 γρ. μπέικιν πάουντερ 15 γρ. αλάτι 20 γρ. ζάχαρη 350 ml νερό κρύο Ελαιόλαδο (για το άνοιγμα της ζύμης) 1 κλων. φρέσκο δενδρολίβανο ¼ κ.γ. χοντρό αλάτι (για πασπάλισμα) 150 γρ. βούτυρο Lurpak 1 σκελ. σκόρδο 2 κλων. φρέσκια ρίγανη 2 κλων. φρέσκο θυμάρι 2 κλων. φρέσκο δενδρολίβανο 6-7 κοτομπουκιές Ifantis 100 γρ. αρωματικό βούτυρο 1 φλ. ηλιέλαιο 1 μέτριο κολοκυθάκι 1 μέτριο κρεμμύδι ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr