229
Υλικά
- φραγκόκοτα 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σέλινο 6 κλων
- καρότο 1 τμχ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- πιπέρι 1 κγ
- λευκό κρασί 1.25 φλ
- λεμόνι 1 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 0.5 τμχ
- πιπεριές κέρατο 0.5 τμχ
- μανιτάρια 120 γρ
- αλεύρι 1.5 κσ
- κρέμα γάλακτος 150 ml
- κρόκοι 2 τμχ
- θρούμπη 1 κγ
- τζίντζερ 1 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ελαιόλαδο -
Φραγκόκοτα λεμονάτη στην κατσαρόλα με κλασική γαλλική σάλτσα suprême, με ολόκληρους κόκκους πολύχρωμου πιπεριού, αρωματισμένη φυσικά κατά τις δικές μας προτιμήσεις και με προσθήκη μανιταριών και πιπεριάς. Χρειάζεται λίγο χρόνο ενασχόλησης για να γίνει, αλλά το αποτέλεσμα είναι απλά συγκλονιστικό! Αξίζει να το δοκιμάσετε!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com