71
Υλικά
- γαλοπούλα 1 φέτ
- βούτυρο 3 κσ
- θυμάρι 1 κλων
- πορτοκάλι 0.5 -
- ελαιόλαδο 0.25 φλ
- κιμάς χοιρινός 300 γρ
- κιμάς μοσχαρίσιος 300 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- κονιάκ 1 φλ
- χυμός πορτοκαλιού 1 φλ
- δαμάσκηνα 15 τμχ
- κάστανα 15 τμχ
- μήλα 2 τμχ
- καρύδια 0.5 φλ
- κουκουνάρι 0.5 φλ
- ξύσμα πορτοκαλιού 0.5 κγ
- ψωμί 2 φλ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- αλεύρι 3 κσ
- μαυροδάφνη 1 φλ
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr