88
Υλικά
- γαύρος 0.5 κιλ
- χοντρό αλάτι -
- ξύδι -
- λεμόνι -
- σκόρδο 2 σκελ
- μπούκοβο -
- δεντρολίβανο -
- ελαιόλαδο -
Τόσες φορές που φάγαμε γαύρο μαρινάτο στα τσιπουράδικα, δεν θα ήταν κρίμα να μη το έχουμε και στο σπίτι μας? Αποφάσισα, λοιπόν, να το φτιάξω προχθές που περιμέναμε παρέα για ουζάκι και πραγματικά άξιζε το κόπο!!!είναι εκπληκτικός ψαρομεζές και θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους!!! Δοκιμάστε να το φτιάξετε, τώρα που έσφιξε ο καιρός και τα τσιπουράδικα έχουμε αρχίσει να τα κόβουμε. Άλλωστε, ένα ουζάκι με μεζέ, θα σας βοηθήσει να ζεσταθείτε!!! Καταραμένη ακρίβεια!!! ... Τόσες φορές που φάγαμε γαύρο
μαρινάτο στα τσιπουράδικα, δεν θα ήταν κρίμα να μη το έχουμε και στο σπίτι μας?
Αποφάσισα, λοιπόν, να το φτιάξω προχθές που περιμέναμε παρέα για ουζάκι και
πραγματικά άξιζε το κόπο!!!είναι εκπληκτικός ψαρομεζές και θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους!!!
Δοκιμάστε να το φτιάξετε, τώρα που έσφιξε ο καιρός και τα τσιπουράδικα έχουμε
αρχίσει να τα κόβουμε. Άλλωστε, ένα ουζάκι με μεζέ, θα σας βοηθήσει να
ζεσταθείτε!!! Καταραμένη ακρίβεια!!!...
μαρινάτο στα τσιπουράδικα, δεν θα ήταν κρίμα να μη το έχουμε και στο σπίτι μας?
Αποφάσισα, λοιπόν, να το φτιάξω προχθές που περιμέναμε παρέα για ουζάκι και
πραγματικά άξιζε το κόπο!!!είναι εκπληκτικός ψαρομεζές και θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους!!!
Δοκιμάστε να το φτιάξετε, τώρα που έσφιξε ο καιρός και τα τσιπουράδικα έχουμε
αρχίσει να τα κόβουμε. Άλλωστε, ένα ουζάκι με μεζέ, θα σας βοηθήσει να
ζεσταθείτε!!! Καταραμένη ακρίβεια!!!...
Διάβασε τη συνταγή στο olivesandolive.blogspot.com