by admin

Γαύρος παστός, μαρινάτος, ξυδάτος

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

 Απλώνουμε απο πάνω μια στρώση γαύροκαι συνεχίζουμε με την επόμενη στρώση.Αφήνουμε το γαύρο στο αλάτι μια μέρα και την επόμενη, ξεπλένουμε τα ψάρια τα βάζουμε καθαρό τάπερ Την επόμενη αδειάζουμε το ξύδι , ΔΕΝ ξεπλένουμε τα ψάρια και γεμίζουμε με ηλιέλαιο μέχρι να σκεπαστούν.
Διάβασε τη συνταγή στο fetoula.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το fetoula.blogspot.com