191
Υλικά
- ξερά δαμάσκηνα 100 γρ
- ξερά βερίκοκα 100 γρ
- ξερά σύκα 100 γρ
- σταφίδες 100 γρ
- μέλι 250 γρ
- χυμός λεμονιού 50 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 250 γρ
- λεμόνι 1 τμχ
- βανίλια 1 κλων
- κανέλα 1 ξύλο/α
Υλικά
100 γρ. δαμάσκηνα ξερά
100 γρ. βερίκοκα ξερά
100 γρ. σύκα ξερά
100 γρ. σταφίδες ξανθές
250 γρ. μέλι θυμαρίσιο
50 γρ. χυμός λεμονιού
250 γρ. χυμός πορτοκαλιού
ξύσμα από 1 λεμόνι
1 κλωναράκι βανίλιας, κομμένο κατά μήκος στη μέση
1 ξυλάκι κανέλα
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr