by admin

Γριβάδι (Κυπρίνος) τηγανητό

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά: Γριβάδι (Κυπρίνος) 1 κιλού ή μεγαλύτερο. Εκτέλεση: Αφού απολεπίσουμε το ψάρι, που γίνεται - αντίθετα από τα άλλα ψάρια - ως εξής: κρατώντας το από το κεφάλι, πιέζουμε τα λέπια με το μαχαίρι και τα σπρώχνουμε προς την ουρά. Το καθαρίζουμε από τα εντόσθια και το πλένουμε...
Διάβασε τη συνταγή στο greekcook.gr
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το greekcook.gr