166
Είναι από τα φαγητά αυτά που λατρεύουμε να έχουμε στο τραπέζι μας αλλά αποφεύγουμε να φτιάχνουμε στο σπίτι γιατί συνήθως δε τα πετυχαίνουμε. Είτε θα έχουν τραβήξει πολύ λάδι και θα έχουν μαλακώσει εξωτερικά χωρίς να έχουν αποκτήσει την επιθυμητή τραγανή κρούστα, είτε θα ξεροψηθούν και θα σκληρύνουν, είτε θα κάνουμε την κουζίνα μας χάλια από τα λάδια που θα πετάγονται κατά τη διάρκεια του τηγανίσματος. Καθόλου εύκολη η διαχείριση των καλαμαριών δηλαδή εκτός αν γνωρίζουμε τα μυστικά αυτά, που ...
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumgreek.com