70
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 250 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 400 γρ
- βανίλια 1 κγ
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 250 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- σταγόνες σοκολάτας 100 γρ
Μια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου που την πείραξα! 250 γρ. βούτυρο αγελάδας λιωμένο + λίγο για τη φόρμα 400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις + λίγο για τη φόρμα 1 κ.γ βανίλια 4 αβγά 250 γρ. ζάχαρη 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 100 γρ. σταγόνες σοκολάτας κουβερτούρα πραλίνα για επικάλυψη
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr