47
Υλικά
- αυγά 2 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλεύρι 1 ποτ
- ζάχαρη 0.5 ποτ
- βανίλια 1 φακ
- ξύσμα πορτοκαλιού -
- ξύσμα λεμονιού -
- κακάο 2 κσ
- γάλα 9 κούπα/ες
- βανίλια 1 φακ
- αλεύρι 7 κσ
- κορν φλάουρ 3 κσ
- ζάχαρη 0.67 κούπα/ες
- αυγά 2 τμχ
- αλάτι 0.5 κγ
- τρούφα 3 κσ
Τον έφτιαξα για τη γιορτή του γιου μου, και τεράστιος καθώς έγινε ,και έπρεπε να τον πάρω και στο χωριό, μόνο σε ταψί χώρεσε.
Έγινε πολύ αφράτος και νόστιμος όπως οι πάστες που αγοράζουμε από το ζαχαροπλαστείο.
Εγώ, επειδή αρέσει κατά γενική ομολογία σε όλους, τον κάνω αρκετά συχνά.
Και αφού προσπαθώ να μην χάνουν σε γεύση (τα γλυκά- φαγητά μου), αλλά να μην είναι πολύπλοκα, και χρονοβόρα, γιατί δεν υπάρχει κιόλας, έχω απλοποιήσει όσο γίνεται το τρόπο παρασκευής του, και για μένα είναι πια παιχνιδάκι.
Ελπίζω να σας αρέσει και το ίδιο να γίνει και σε σας...
Έγινε πολύ αφράτος και νόστιμος όπως οι πάστες που αγοράζουμε από το ζαχαροπλαστείο.
Εγώ, επειδή αρέσει κατά γενική ομολογία σε όλους, τον κάνω αρκετά συχνά.
Και αφού προσπαθώ να μην χάνουν σε γεύση (τα γλυκά- φαγητά μου), αλλά να μην είναι πολύπλοκα, και χρονοβόρα, γιατί δεν υπάρχει κιόλας, έχω απλοποιήσει όσο γίνεται το τρόπο παρασκευής του, και για μένα είναι πια παιχνιδάκι.
Ελπίζω να σας αρέσει και το ίδιο να γίνει και σε σας...
Διάβασε τη συνταγή στο cretatrapezomata.blogspot.com