91
Υλικά
- βούτυρο 250 γρ
- φαρίνα 1 πκτ
- γάλα 0.5 φλ
- αυγά τμχ
- ζάχαρη 1.5 κούπα/ες
- βανίλια 2 τμχ
- κουβερτούρα 300 γρ
- πολύχρωμη τρούφα -
Υλικά Φυτικό βούτυρο 250 γρ Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 1 πακέτο Γάλα 1/2 φλιτζάνι τσαγιού Αυγά 5 Ζάχαρη 1 1/2 κούπα Βανίλιες 2 τεμ σε σκόνη Για την επικάλυψη Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ 300 γρ Χρωματιστή τρούφα για πασπάλισμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr