286
Υλικά
- γάλα φρέσκο 400 ml
- κρέμα γάλακτος 100 ml
- ζάχαρη 90 γρ
- βανίλια 2 τμχ
- αυγά 1 τμχ
- κορν φλάουρ 25 γρ
- κανέλα -
Η κλασσική κρέμα βανίλια (και μερικές φορές και σοκολάτα) που μας έφτιαχναν οι μαμάδες μας. Σαν το άνθος αραβοσίτου που βρίσκουμε σε φακελάκια, αλλά σπιτικό και πολύ πιο νόστιμο. Κανονικά η κρέμα σερβίρεται σε βαθιά πιάτα, για αυτό και έχει την ονομασία αυτή, ωστόσο είναι πιο πρακτικό να την σερβίρουμε σε μπολάκια!
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr