296
Υλικά
- χωριάτικο φύλλο 6 φύλλα
- κρεμμύδια 1 κιλ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 120 γρ
- ελαιόλαδο 200 ml
- γραβιέρα 140 γρ
- αυγά 2 τμχ
- απάκι 250 γρ
Η παρακάτω συνταγή της Μαριλού για κρεμμυδόπιτα με απάκι και γραβιέρα είναι εμπνευσμένη από τα ταξίδια της στην Κρήτη: μπόλικα κρεμμύδια κάνουν ένα πέρασμα από αγνό ελαιόλαδο, παντρεύονται με το κρητικό απάκι και την πρόβεια γραβιέρα ΔΩΔΩΝΗ και κλείνονται σε τραγανό χωριάτικο φύλλο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com