183
Υλικά
- λάχανο 1 τμχ
- κιμάς μοσχαρίσιος 400 γρ
- κιμάς χοιρινός 300 γρ
- ρύζι 150 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- πράσα 1 τμχ
- ντοματίνια 6 τμχ
- ντομάτα 2 τμχ
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- δυόσμος 3 κσ
- λάδι 50 ml
- αλάτι -
- πιπέρι -
- χοιρινή μπριζόλα 2 τμχ
- ελαιόλαδο 50 ml
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κορν φλάουρ 2 κσ
- αυγά 2 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
Αγαπημένοι Λαχανοντολμάδες για τους λαούς της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, της Ρωσίας, των Βαλκανικών Χωρών, της Μέσης Ανατολής, αλλά και πολλών άλλων.Από τα Πολωνέζικα Golabki, λουσμένα με λιωμένο χοιρινό λίπος ή σάλτσα τομάτας έως τους δικούς μας Λαχανοντολμάδες, με τη φίνα, βελούδινη Ελληνική σάλτσα αυγολέμονου, λίγοι θα αντισταθούν στην πρόκλησή τους.Οδηγίες βήμα-βήμα για τη διευκόλυνση όλων όσων αποφασίσουν να τους φτιάξουν, με τα χεράκια τους, και να τους απολαύσουν στο οικογενειακό τους τραπέζι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es