353
Υλικά
- αρμπαρόριζα 45 φύλλα
- τσίπουρο 750 ml
- βότκα 750 ml
- ζάχαρη 20 γρ
- ζάχαρη 380 γρ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
Η αρμπαρόριζα ή αλλιώς πελαργόνι, είναι ένα φυτό με πολύ αρωματικά φύλλα, που το χρησιμοποιούμε στη ζαχαροπλαστική, ή για να φτιάξουμε πολύ ιδιαίτερα και γευστικά λικεράκια.Ανάλογα με τις γεύσεις μας, αυτό το λικέρ μπορούμε να το κάνουμε χρησιμοποιώντας τσίπουρο, βότκα, ή κρασί.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com