70
Υλικά
- πανσέτα 10 φέτ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- σάλτσα σόγιας 3 κσ
- ξύδι βαλσαμικό 2 κσ
- σκόρδο 2 σκελ
- μουστάρδα 2 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- πάριζα 50 γρ
- ζαμπόν 50 γρ
- παρμεζάνα 150 γρ
- σπαγγέτι 300 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- μανιτάρια φρέσκα 250 γρ
- βούτυρο 2 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- κόλιανδρο 1 κγ
- γάλα εβαπορέ 200 γρ
- μυζήθρα 150 γρ
- γκούντα 250 γρ
- κρέμα γάλακτος 100 γρ
- πάπρικα γλυκιά -
Πολύ απλή,στην ουσία μια μακαρονάδα με μια λευκή σάλτσα μανιταριών είναι,που όμως η πανσέτα της δίνει έξτρα νοστιμιά.Δύσκολη δεν είναι,μόνο έχει λίγο παραπάνω προετοιμασία,ώσπου να μπει το φαγητό στον φούρνο.Ετοιμάζουμε πρώτα τη πανσετα και την ψήνουμε στη μαρινάτα της,βράζουμε τα μακαρόνια,φτιάχνουμε τη σάλτσα,κόβουμε την πανσέτα,αναμιγνύουμε,φουρνίζουμε!
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com