189
Πρώτα απ᾿ όλα πρέπει να πούμε, ότι θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική την προετοιμασία του χώρου, στον οποίον θα παρασκευάσουμε το Πρόσφορο.
Φροντίζουμε να είναι καθαρός, τακτοποιημένος και θυμιατισμένος.
Επίσης, τα σκεύη που θα χρησιμοποιήσουμε για τον σκοπό αυτό, πρέπει να είναι καθαρά και (αν είναι δυνατόν), να ἐξυπηρετούν μόνο το ζύμωμα του Προσφόρου και καμιά άλλη οικιακή εργασία.
Το αλεύρι να είναι αρίστης ποιότητος, σταρένιο, ειδικά ξεχωρισμένο για την παρασκευή Προσφόρου.
Φροντίζουμε να είναι καθαρός, τακτοποιημένος και θυμιατισμένος.
Επίσης, τα σκεύη που θα χρησιμοποιήσουμε για τον σκοπό αυτό, πρέπει να είναι καθαρά και (αν είναι δυνατόν), να ἐξυπηρετούν μόνο το ζύμωμα του Προσφόρου και καμιά άλλη οικιακή εργασία.
Το αλεύρι να είναι αρίστης ποιότητος, σταρένιο, ειδικά ξεχωρισμένο για την παρασκευή Προσφόρου.
Επιπλέον, αυτός που θα ζυμώσει, οφείλει να φροντίσει και για τη δική του σωματική και ψυχική προετοιμασία.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com