by admin

Μοναστηριακό Πρόσφορο (Λειτουργιά)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Πρώτα απ᾿ όλα πρέπει να πούμε, ότι θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική την προετοιμασία του χώρου, στον οποίον θα παρασκευάσουμε το Πρόσφορο.
Φροντίζουμε να είναι καθαρός, τακτοποιημένος και θυμιατισμένος.
Επίσης, τα σκεύη που θα χρησιμοποιήσουμε για τον σκοπό αυτό, πρέπει να είναι καθαρά και (αν είναι δυνατόν), να ἐξυπηρετούν μόνο το ζύμωμα του Προσφόρου και καμιά άλλη οικιακή εργασία.
Το αλεύρι να είναι αρίστης ποιότητος, σταρένιο, ειδικά ξεχωρισμένο για την παρασκευή Προσφόρου.

Επιπλέον, αυτός που θα ζυμώσει, οφείλει να φροντίσει και για τη δική του σωματική και ψυχική προετοιμασία.

Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com
Κατηγορία: Ψωμιά
Περισσότερες συνταγές: πρόσφορο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το faghta-giagias.blogspot.com