158
Υλικά
- μπούτι 350 γρ
- ηλιέλαιο 40 ml
- μπέκιν πάουντερ 40 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- σως 3 κσ
- μέλι 3 κσ
- κορν φλάουρ 2 κγ
- σησαμέλαιο 2 κγ
- σκόρδο 2 σκελ
- μάνγκο 150 γρ
- πιπεριές πράσινες 0.5 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 0.5 τμχ
- λευκό κρασί 30 ml
- ηλιέλαιο 40 ml
Από τον Chef Δήμο Κουρογιάννη ,350 γρ. μοσχάρι (από μπούτι) 40 ml ηλιέλαιο 40 γρ. μπέικιν πάουντερ αλάτι - πιπέρι 3 κ.σ. hoisin sauce 3 κ.σ. μέλι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr