144
600γρ. σπάλα χοιρινή, κομμένη σε μπουκιές
2 πράσινες πιπεριές, κομμένες σε φέτες
2 κόκκινες πιπεριές, κομμένες σε φέτες
1 κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
250γρ. τοματάκια κονκασέ ή 2 τομάτες κομμένες κονκασέ
400ml. λευκό κρασί
⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.γ. ζάχαρη
¾ κ.γ. ρίγανη
½ κ.γ. πάπρικα κόκκινη γλυκιά
πιπέρι
αλάτι
2 πράσινες πιπεριές, κομμένες σε φέτες
2 κόκκινες πιπεριές, κομμένες σε φέτες
1 κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
250γρ. τοματάκια κονκασέ ή 2 τομάτες κομμένες κονκασέ
400ml. λευκό κρασί
⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.γ. ζάχαρη
¾ κ.γ. ρίγανη
½ κ.γ. πάπρικα κόκκινη γλυκιά
πιπέρι
αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr