88
Υλικά
- χωριάτικο φύλλο 500 γρ
- κολοκύθια 700 γρ
- φέτα 350 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 5 τμχ
- πράσα 2 τμχ
- καρότο 3 τμχ
- άνηθος 0.5 ματσ.
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- ελαιόλαδο 150 γρ
- αυγά 3 τμχ
- σόδα αναψυκτικό 330 ml
Η κολοκυθόπιτα (μπουρέκι) έγινε αγαπημένο και λαχταριστό γεύμα. Πικάντικη φέτα, φρέσκα κολοκύθια, γλυκό καρότο, πράσο, πράσινο κρεμμυδάκι και αρωματικά βότανα συνδυάζονται μέσα σε ένα τραγανό, χωριάτικο φύλλο για την απαραίτητη ρουστίκ υφή, πασπαλισμένο με μπόλικο σουσάμι. Η ειδοποιός διαφορά είναι η προσθήκη ενός κουτιού σόδας αναψυκτικού, η οποία την κάνει απίστευτα αφράτη, ελαφριά, αέρινη. Είναι απίθανο να διαρκέσει περισσότερο από μια μέρα κι ας μας φαίνεται τεράστια!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es