113
Υλικά
- μοσχάρι νουά 1500 γρ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σέλερι 2 κλων
- καρότο 2 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- άγρια μανιτάρια 50 γρ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- θυμάρι 4 κλων
- φασκόμηλο 4 φύλλα
- κόκκινο κρασί 1.5 φλ
- ζωμός βοδινού 2 τμχ
1 κομμάτι ενιαίο νουά περίπου 1.500 γρ. 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένα 2 καρότα ψιλοκομμένα 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες 50 γρ. αποξηραμένα άγρια μανιτάρια 2 δαφνόφυλλα 4 κλωνάρια θυμάρι 4 φύλλα φασκόμηλο 1-1/2 φλ. κόκκινο ξηρό κρασί 1 λίτρο νερό 2 μερίδες σπιτικό ζωμό βοδινού πιπέρι Για το σερβίρισμα πουρές αρακάς,φασολάκια και καρότα σοτέ
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr