97
Υλικά
- κρέμα γάλακτος 500 ml
- γάλα φρέσκο 500 ml
- ζάχαρη 175 γρ
- σαλέπι 2 κγ
- μαστίχα Χίου 0.5 κγ
Μια από τις πιο παραδοσιακές γεύσεις παγωτού που έχουν γευτεί σχεδόν όλη μια φορά στη ζωή μας είναι το παγωτό καϊμάκι. Μπορεί να σας φαίνεται λίγο δύσκολη η παρασκευή του αλλά εμείς βρήκαμε και σας προτείνουμε μια εύκολη εκδοχή του που θα σας κάνει να το αγαπήσετε και να το εντάξετε στις αγαπημένες οικογενειακές σας γεύσεις.
Διάβασε τη συνταγή στο www.infokids.gr