100
Υλικά
- πεπόνι 1 τμχ
- maple syrup 160 γρ
- μέλι 160 γρ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
Αγαπώ όλα τα καλοκαιρινά φρούτα και το πεπόνι βρίσκει πάντα θέση στο ψυγείο μου, καθ’ όλη τη διάρκεια της εποχής. Ήταν φυσικό επόμενο να το δοκιμάσω σε μορφή σορμπέ ή γρανίτας (πες το όπως θες κι ας μην είναι το ίδιο) και τώρα πια οι απογευματινές μου λιγούρες δεν θέλουν κάτι σοκολατένιο αλλά κάτι δροσιστικό, αρωματικό και πεπονάτο. Διάλεξε ένα ώριμο, ζουμερό, πολλά υποσχόμενο πεπόνι, μετάτρεψέ το σε αυτό το πανεύκολο σορμπέ χωρίς ζάχαρη (αλλά με μέλι ή maple αν το θες vegan) και αντιμετώπισε τον καύσωνα με τσαχπινιά.
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com