91
Υλικά
- αυγά 5 τμχ
- ζάχαρη 130 γρ
- φαρίνα 200 γρ
- μπέκιν πάουντερ 0.75 κγ
- αλάτι 0.25 κγ
- κρεμόριο 0.25 κγ
- βούτυρο αγελάδος 80 γρ
- μαργαρίνη 80 γρ
- μαργαρίνη με βούτυρο 80 γρ
- βανίλια 2 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κσ
Στην σημερινή μας ανάρτηση θα σας δείξω ακόμα μια συνταγή για παντεσπάνι. Το παντεσπάνι αυτό διαφέρει από τα συνήθη, καθώς περιέχει λιπαρή ουσία, η οποία μπορεί να είναι βούτυρο αγελάδας, μαργαρίνη με βούτυρο, ή μαργαρίνη. Συνήθως προτιμώ μαργαρίνη με βούτυρο ή μαργαρίνη όταν το φτιάχνω, για ελαφρύτερη γεύση. Με την συνταγή αυτή έχουμε ένα σταθερό παντεσπάνι, που δεν ξεφουσκώνει εύκολα και κόβεται καλύτερα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί, όπου χρειάζεται ένα παντεσπάνι. Είναι εύκολο στην εκτέλεση και νόστιμο στην γεύση. Σε αυτή μας την ανάρτηση, σας δίνω επίσης συμβουλές και μυστικά...
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com