93
Υλικά
- αυγά 3 τμχ
- ζάχαρη 1 ποτ
- φαρίνα 2 ποτ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κσ
- ξύσμα λεμονιού 1 κσ
- μαργαρίνη 160 γρ
- φράουλες 400 γρ
- ζάχαρη άχνη -
- μαρμελάδα φράουλα -
Γίνεται ένα ωραιότατο παντεσπάνι, που χωρίζεται εύκολα σε δύο ή τρία οριζόντια κομμάτια, για να φτιάξουμε καταπληκτικά γλυκά.Αν το αρωματίσουμε μ᾿ ένα λικέρ και απλώσουμε πάνω σαντιγύ και φράουλες, έχουμε μια γρήγορη, αλλά πάρα πολύ ωραία τούρτα.
Παντεσπάνι φράουλας βάση για τούρτες...
Παντεσπάνι φράουλας βάση για τούρτες...
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com