83
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 400 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
- μαγιά ξερή 10 γρ
- αυγά 2 τμχ
- μαστίχα Χίου 1 κγ
- κάρδαμο 6 σπόροι/ος
- βούτυρο 50 γρ
- μαχλέπι 1.5 κγ
- γάλα 100 γρ
- μερέντα 250 γρ
- αμύγδαλα 50 γρ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- φιλέ αμυγδάλου 30 γρ
- κόκκινα αυγά 1 τμχ
Πάσχα! Γιορτή γευστικής παράδοσης στα σπίτια μας και υπέροχες μυρωδιές στη φύση. Μια μαγεία, ένας υπέροχος συνδυασμός, μια ανάταση ψυχής.Αφράτο κι αρωματικό το τσουρέκι της πρότασης για το φετινό Πάσχα. Αρωματισμένο με Χιώτικη μαστίχα, μαχλέπι, μοναδικό κάρδαμο, ξύσμα πορτοκαλιού, ΚΑΙ παραγεμισμένο με πραλίνα φουντουκιού και ξηρούς καρπούς! Καλό Πάσχα!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es