74
Υλικά
- ξύδι ρυζιού 5 κσ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- σάλτσα σόγιας 1.5 κσ
- σάλτσα σόγιας 1 κσ
- σησαμέλαιο 11.5 κσ
- ζάχαρη 1 κγ
- σάλτσα καυτερής πιπεριάς 0.5 κγ
- σκόρδο 1 σκελ
- σέλερι 2 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 0.25 φλ
Ντρέσινγκ: 5 κουταλιές ρυζόξιδο 5 κουταλιές ελαιόλαδο έ.π. 1,5 κουταλιά κινέζικη ελαφριά σόγια σος 1 κουταλιά σκούρα σόγια σος 11,5 κουταλάκια σησαμέλαιο ασιατικό, κατά τη γεύση ? κουταλάκι ζάχαρη 1/2 κουταλάκι τσίλι σος ή κατά τη γεύση 1 σκελίδα σκόρδο τεμαχισμένη ’λλα: 2 μίσχοι σέλερι χωρίς τις ίνες και κομμένοι σε διαγώνιες φέτες...
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr