197
Υλικά
- πατάτες 10 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ρίγανη 1 κγ
- μαντζουράνα 1 κγ
- καπνιστή πέστροφα 1 πκτ
- στραγγιστό γιαούρτι 200 γρ
- κρέμα γάλακτος 50 ml
- μανούρι 50 γρ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- άνηθος 1 κσ
- δυόσμος 1 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- σχοινόπρασο 4 κλων
Η Νένα έχει κέφια και φτιάχνει μια εκλεκτή λιχουδιά που θα αρέσει σε όλους.Διαδικασία Πλένουμε καλά τις πατατούλες και τις βράζουμε με τη φλούδα σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει για περίπου 20 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν μεν αλλά όχι τελείως...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr