by admin

Πιπεριές Φλωρίνης με μπαλσάμικο και άνηθο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Είναι μεζεδάκι που μπορεί να το φάει κάποιος με ψωμάκι για να συνοδέψει το ουζάκι του. Πάντως θα δοκιμαστεί και σε ζυμαρικά. Η παραμονή της στο ψυγείο θεωρώ ότι είναι απαραίτητη, προκειμένου να καταλαγιάσει το ξύδι και να δέσουν όλα τα αρώματα. Εγώ την άφησα όλη νύχτα. Η παραλλαγή με πράσινες πιπεριές είναι της Μαριάννας. Η φλούδα των πιπεριών μην σας φοβίζει. Μαλακώνει με το σωτάρισμα. ...
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com
Κατηγορία: Ορεκτικά
Περισσότερες συνταγές: μεζέδες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το mikrikouzina.blogspot.com