60
Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι αρκετό αραβοσιτέλαιο να ζεστάνει καλά. Μόλις είναι έτοιμο, χαμηλώνουμε το μάτι της κουζίνας (με διαβάθμιση 9 στο 6).Ανασηκώνοντας το κατσαρολάκι απο την φωτιά, ρίχνουμε μέσα λίγα πιροσκάκια. Μόλις πέσει η μεγάλη ένταση του λαδιού το ξαναβάζουμε στη φωτιά και τα αφήνουμε να τηγανιστούν και απο τις 2 μεριές. (Αυτό το κάνουμε στο πρώτο τηγάνισμα για να μην μας αρπάξουν αμέσως).Μόλις είναι έτοιμα, τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν απο τα λάδια.-Τα πιροσκάκια αυτά, χρειάζονται λίγα λεπτά να κρυώσουν και μετά τρώγονται. Οσ
Διάβασε τη συνταγή στο koukfamily-cook.blogspot.com