102
Υλικά
Αφού κάναμε το τυροζούλι μας φίλοι-ες μου, ε, ας κάνουμε και πιταράκια, όπως τα λέμε εμείς εδώ τηγανητά.Με μέλι, ή και σκέτα, είναι είναι εξαιρετικά!!!!Υλικά Για τη ζύμη2 ½ κούπες αλεύρι1 κούπα χλιαρό νερό1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο½ φλιτζανάκι του καφέ ρακίΛίγο αλάτι, και 1 κσ. ΒιτάμΚαι φυσικά ένα φρέσκο τυροζούλι, το οποίο μαλάσουμε, (ζυμώνουμε δηλ.) με το ψιλοκομμένο δυόσμο, η χωρίς αυτόν, αν δεν μας αρέσει.Τέλος λάδι για το τηγάνισμα
Διάβασε τη συνταγή στο cretatrapezomata.blogspot.com