64
Υλικά
- αλεύρι 500 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κσ
- ζάχαρη 1 κσ
- αλάτι 1 κσ
- μαγιά 1 φακ
- λάδι 0.67 φλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- μανιτάρια 250 γρ
- ζαμπόν 5 φέτ
- μπέϊκον 5 φέτ
- χυμός ντομάτας 200 γρ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- μπαχάρι 4 κόκκοι
- κύβος λαχανικών 1 τμχ
- ζάχαρη 1 κσ
- πιπεριές χρωματιστές 3 τμχ
- ρεγκάτο 400 γρ
500 γρ. αλεύρι
1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.σ. ζάχαρη
1 κ.σ. αλάτι
1 φακελάκι μαγιά
1 φλιτζάνι χλιαρό νερό
2/3 φλιτζανιού λάδι
1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.σ. ζάχαρη
1 κ.σ. αλάτι
1 φακελάκι μαγιά
1 φλιτζάνι χλιαρό νερό
2/3 φλιτζανιού λάδι
1 κρεμμύδι
250 γρ. μανιτάρια
4-5 φέτες ζαμπόν
4-5 φέτες μπέικον
200 γρ. χυμό ντομάτας
1 ξυλάκι κανέλα
3-4 μπαχάρια
1 κύβο λαχανικών
1 κ.σ. ζάχαρη
Αλάτι-Πιπέρι-Λάδι-Νερό
2-3 πιπεριές χρωματιστές κομμένες σε ροδέλες
400 γρ. ρεγκάτο
Διάβασε τη συνταγή στο cookingbook.gr