93
Υλικά
- φύλλο κρούστας 1 πκτ
- βιτάμ 100 γρ
- αυγά 4 τμχ
- στραγγιστό γιαούρτι 400 γρ
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- βιτάμ 200 γρ
- σταγόνες κουβερτούρας 150 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 κσ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- ζάχαρη 1.5 φλ
- χυμός πορτοκαλιού 1 φλ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- αστεροειδής γλυκάνισος 1 τμχ
- πορτοκάλια 0.5 τμχ
1 πακέτο φύλλο κρούστας 100 γρ. Βιτάμ για το άλειμμα των φύλλων και του ταψιού 4 μέτρια αβγά 400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 200 γρ. Βιτάμ λιωμένο 150 γρ. κουβερτούρα σε σταγόνες 2 κουτ. σούπας μπέικιν πάουντερ ξύσμα από 2 πορτοκάλια 1½ φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη 1 φλιτζ. τσαγιού χυμό πορτοκαλιού ½ φλιτζ. τσαγιού νερό 1 ξυλάκι κανέλας ή 1 αστεροειδή γλυκάνισο φλούδα από μισό πορτοκάλι
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr