97
Υλικά
- πράσινες ελιές 1.5 κιλ
- λεμόνι 4 τμχ
- αλάτι 3 κσ
- ελαιόλαδο -
- μαραθόσπορος 2 κσ
- κόλιανδρο 1 κσ
Φρέσκιες, πράσινες , τραγανές, με φρουτώδη γεύση, αρωματισμένες με λεμόνι και μάραθο, έτοιμες σε λίγες ημέρες. Το μόνο τους μειονέκτημα είναι ότι δεν διατηρούνται για πολύ καιρό και πρέπει να καταναλωθούν σύντομα! Προλαβαίνετε να φτιάξετε κι εσείς τις δικές σας, αν σας αρέσει η πικρούτσικη γεύση τους. Πρέπει όμως να βιαστείτε, πριν “λαδώσουν”, δηλαδή αρχίσουν να συγκεντρώσουν λάδι και η κρουστή τους σάρκα μαλακώσει.
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com