66
Υλικά
- αυγά 5 τμχ
- ζάχαρη 1 φλ
- γάλα 1 φλ
- σπορέλαιο 1 φλ
- σιμιγδάλι χοντρό 1 σακ
- μπέκιν πάουντερ 1 σακ
- σιμιγδάλι 1 σακ
- ζάχαρη 2 κούπα/ες
- νερό 2 κούπα/ες
- βούτυρο 2 κσ
ΑΦΡΑΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΟ ΡΕΒΑΝΙ!!!!
Χτυπάμε 5 αυγά(σε θερμοκρασία δωματίου), με 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη 5 λεπτά
Προσθέτουμε,1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα χλιαρό,
1 φλιτζάνι σπορέλαιο,.
Στην συνέχεια 1 σακουλάκι χόνδρο σιμιγδάλι,και τέλος ένα μπέικιν παουντερ,και ξύσμα λεμονιού.
Το βάζουμε σε ταψάκι βουτυρωμένο και το ψήνουμε.στους 180 βαθμούς αντιστάσεις για 30 λεπτά ανάλογα το φούρνο.
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com