52
η παραδοσιακή Ρεβυθάδα της Σίφνου είναι βέβαια αξεπέραστη γιατί πέρα από τον ξυλόφουρνο, το κατάλληλο πήλινο σκεύος και αυτή την μακρόσυρτη ολονύκτια διαδικασία ψησίματος, πρέπει να χρησιμοποιεί και ρεβύθια ντόπιας παραγωγής και όσοι ξέρουν από Κυκλάδες γνωρίζουν πολύ καλά την ασύγκριτη νοστιμιά που διαθέτουν τα προϊόντα αυτών των νησιών. Εγώ παρασκεύασα την εν λόγω συνταγή προσαρμοσμένη στις ανάγκες των μεγάλων ταχυτήτων των πόλεων και στα ρεβύθια των σουπερμάρκετ....
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com