200
Υλικά
- ρεβίθια 1.5 ποτ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- άνηθος 8 κλων
- μαϊντανός 8 κλων
- μπέκιν πάουντερ 1 κσ
- αυγά 1 τμχ
- δυόσμος 1 κσ
Yλικά 1 και 1/2 ποτήρι νερού ρεβύθια 2 μέτρια κρεμμύδια ξερά τριμμένα στον τρίφτη 3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοτριμμένο 8 κλωνιά άνηθο ψιλοκομμένο 8 κλωνιά μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κουταλιά σούπας μπέκιν πάουντερ 1/2 ποτήρι νερού νερό 1 αυγό αλάτι πιπέρι 1 κουταλιά κοφτή σούπας ξερό δυόσμος ,η 4 κλωναράκια φρέσκο ψιλοκομμένο ελάχιστο κύμινο προαιρετικά αλεύρι όσο πάρει μέσα .. λάδι για τηγάνι
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com