219
Η ζύμη για τα ρολά κανέλας είναι κλασική, αλεύρι-μαγιά-γάλα-βούτυρο-αυγό όμως η σωστή θερμοκρασία των υλικών και το “φούσκωμα” της ζύμης είναι αυτό που θα σου δώσει τα πιο τρυφερά ρολά.
Επίσης η ζύμη αυτή, όπως και στα τσουρέκια, δε θέλει παίδεμα και όταν θα την ανοίξεις θα δεις πως γίνεται πανεύκολα, ακόμη και με την παλάμη του χεριού μας.
Και κατόπιν πάλι υπομονή για να διπλασιαστούν πριν το ψήσιμο.
Η γέμιση με μήλο είναι απλή, μην μπεις στον πειρασμό να “τρίψεις”, το μήλο ψιλό-κοψέ το.
Τα υγρά από το μήλο και η καστανή ζάχαρη θα σου δώσει ένα “σιρόπι”, με αυτό θα περιχύσεις τα ρολά και θα γίνουν αυτό που λέμε sticky.
Διάβασε τη συνταγή στο funkycook.gr