112
Υλικά
- φουσίλι 500 γρ
- ζαμπόν 200 γρ
- γαλοπούλα 200 γρ
- μπέϊκον 50 γρ
- ντοματίνια 12 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- καλαμπόκι 100 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 150 γρ
- μαγιονέζα 50 γρ
- ελαιόλαδο 3 κσ
Υλικά για (4-6 άτομα)
500 γραμμάρια ζυμαρικά fusilli tricolore
200 γραμμάρια ζαμπόν ωμοπλάτη σε κύβους (εναλλακτικά γαλοπούλα βραστή)
50 γραμμάρια σοταρισμένο μπέικον
12 ντοματίνια
1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
100 γραμμάρια κόκκοι καλαμποκιού
Παρμεζάνα τριμμένη
500 γραμμάρια ζυμαρικά fusilli tricolore
200 γραμμάρια ζαμπόν ωμοπλάτη σε κύβους (εναλλακτικά γαλοπούλα βραστή)
50 γραμμάρια σοταρισμένο μπέικον
12 ντοματίνια
1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
100 γραμμάρια κόκκοι καλαμποκιού
Παρμεζάνα τριμμένη
Για τη σως γιαουρτιού
150 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι
50 γραμμάρια σπιτική μαγιονέζα
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskamomata.blogspot.com