66
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 600 γρ
- ελαιόλαδο 7 κσ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 6 σκελ
- μπέϊκον 10 φέτ
- φρυγανιά 0.75 φλ
- αυγά 2 τμχ
- Worcestershire sauce 2 κγ
- μουστάρδα Dijon 2 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- πιπέρι 0.25 κγ
- μανιτάρια 250 γρ
- λευκό κρασί 0.33 φλ
- κύβος λαχανικών 1 τμχ
- κορν φλάουρ 2 κσ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
Το Salisbury steak είναι μια "υπερπαραγωγή" hamburger. Αυτή λοιπόν είναι η δική μου εκδοχή και το αποτέλεσμα ήταν γευστικότατο! Μια τελείως διαφορετική ιδέα μεταμόρφωσης ενός απλού hamburger!
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com