61
Για να φτιάξουμε τη νοστιμότερη σάλτσα ντομάτας που υπάρχει, χρειαζόμαστε ένα μυστικό υλικό. Το υλικό αυτό δεν είναι άλλο, από τις κατακόκκινες, ζουμερές, μυρωδάτες ντομάτες, που τις βρίσκουμε μόνο το καλοκαίρι και μάλιστα προς το τέλος του.
Τώρα λοιπόν, που οι ντομάτες βρίσκονται σε αφθονία, είναι η κατάλληλη εποχή να φτιάξουμε και να καταψύξουμε την σάλτσα ντομάτας που χρειαζόμαστε, αν θέλουμε να απολαμβάνουμε την υπέροχη γεύση της όλο το χρόνο.
Επίσης μπορούμε να φτιάξουμε και Σπιτικό Ντοματοπελτέ ή Πάστα ντομάτας
Τώρα λοιπόν, που οι ντομάτες βρίσκονται σε αφθονία, είναι η κατάλληλη εποχή να φτιάξουμε και να καταψύξουμε την σάλτσα ντομάτας που χρειαζόμαστε, αν θέλουμε να απολαμβάνουμε την υπέροχη γεύση της όλο το χρόνο.
Επίσης μπορούμε να φτιάξουμε και Σπιτικό Ντοματοπελτέ ή Πάστα ντομάτας
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com