by admin

Σαρλότ με κρέμα μασκαρπόνε και ροδάκινα

No ratings yet

[cbxwpbookmarkbtn]

Ο Στέλιος Παρλιάρος μας εντυπωσιάζει για ακόμη μια φορά με μια δροσερή, απολαυστικότατη τούρτα.Διαδικασία Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε ένα μπολ με λίγο κρύο νερό να μαλακώσουν. ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Γλυκά ψυγείου
Περισσότερες συνταγές: κρέμα
Συνταγή από Παρλιάρος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr