137
Υλικά
- αμύγδαλα 175 γρ
- ζάχαρη 75 γρ
- ζάχαρη άχνη 75 γρ
- λευκό κρασί 40 γρ
- μέλι 10 γρ
- ασπράδι 2 τμχ
- κουβερτούρα 250 γρ
- κακάο 55 γρ
- βούτυρο αγελάδος 150 γρ
- ασπράδι 6 τμχ
- κρόκοι 4 τμχ
- ζάχαρη 40 γρ
- κουβερτούρα 180 γρ
- βούτυρο αγελάδος 100 γρ
- ζάχαρη 75 γρ
- ζάχαρη άχνη 75 γρ
- λευκό κρασί 40 γρ
Υλικά Μακαρόν 175 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνη 75 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική 75 γρ. ζάχαρη άχνη + επιπλέον για πασπάλισμα 40 γρ. κρασί λευκό ξηρό 10 γρ. μέλι 2 ασπράδια αυγών Μους σοκολάτα 250 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 150 γρ. βούτυρο αγελάδας, σε θερμοκρασία δωματίου (πρέπει να είναι πολύ μαλακό) 6 ασπράδια αυγών ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr